4 Ekim 2015 Pazar

Kral'ın kupasını Katalanlar aldı

İspanya Kral Kupası'nı finalde ev sahibi ekip Unicaja Malaga'yı 80-62 ile geçen Barcelona Lassa kazandı. Yarı finalde Herbalife Gran Canaria'yı rahat bir şekilde yenen Barcelona ile Real Madrid karşısında sürpriz bir galibiyete imza atan Unicaja Malaga'yı finalde karşı karşıya getiren maçın belirleyici faktörü, aynı yarı finalde olduğu gibi üçüncü çeyrekteki Barcelona üstünlüğü oldu. 


İlk çeyreği 22-15, devreyi ise 37-31 önde tamamlayan Barcelona, üçüncü çeyrekteki oyunuyla farkı açarak final periyoduna 57-43'lük üstünlükle girdi. Son 10 dakikada ev sahibi ekibin çabaları oyunu geri getirmeye yeterli olmayınca farkı daha da açan Barcelona sahadan 80-62 önde ayrılarak Kral Kupası'nı kazanan ekip oldu. 

Barcelona Lassa'da Pau Ribas 15 sayı ile en skorer isim olurken, ligimizden tanıdığımız isimlerden Stratos Perperoglou 13 sayı, Carlos Arroyo ise 10 sayı, 6 asist ile diğer etkili performansları sergilediler. Unicaja Malaga'da ise Mindaugas Kuzminskas 12 sayı ile çift hanelere ulaşabilen tek isim oldu. 

0 comments:

Yorum Gönder