30 Eylül 2011 Cuma

Euroleague ön elemeleri 2.gün diğer maçlar

Turkish Airlines Euroleague ön elemelerinin ikinci günü Galatasaray Cafe Crown'un PAOK galibiyeti ile açıldıktan sonra, sarı kırmızılıların rakibini belirleyecek ve iki Fransız ekibini karşı karşıya getiren maçta ASVEL Basket, BCM Gravelines'i 80-72 yenerek Galatasaray'ın rakibi oldu. İlk yarısı büyük bir çekişmeye sahne olup 33-33 lük eşitlikle biten karşılaşmada, ASVEL üçüncü çeyrekteki etkili oyunuyla galibiyete uzanmasını bildi.
ASVEL'de Phillip Goss 5/8 üçlük isabetle 25 sayı, 5 asist ve Kim Tillie 17 sayı ile galibiyetin mimarları olurlarken, Gravelines'te Andrew Albicy, Juby Johnson ve Juan-Khalif Edwards'ın 13'er sayılık performansları yenilgiyi önleyemedi.

Charleroi grubunda ise BC Khimki, PGE Turow'u 74-67 yenip elemelerde yoluna devam etti. Rus temsilcisinde Kresimir Loncar 16 sayı, 5 ribaund, Chris Quinn 15 sayı, 5 ribaund ve Vitaly Fridzon 12 sayı, 4 top çalma ile oynarken; Turow'da David Jackson 20, Konrad Wysocki 14 sayı kaydettiler.

Gecenin son maçında ise temsilcimiz Banvit, Çek Nymburk'a 69-57 yenilerek Euroleague şansını kaybetti. Banvit Avrupa mücadelesine Euro Cup'tan devam edecek. İlk yarıda üstünlüğü rakibine kaptıran temsilcimiz devreyi 34-21 geride kapatınca, ikinci yarıdaki farkı kapatma çabalarına rağmen yenilmekten kurtulamadı. Nymburk'ta Tre Simmons 19 sayı, 7 ribaund ve Lamayne Wilson 19 sayı, 11 ribaund ile galibiyette en önemli katkıları yaparken, Banvit'te Chuck Davis 15 sayı ile takımının en skoreri oldu.

0 comments:

Yorum Gönder