13 Aralık 2017 Çarşamba

Rautins'in triple-double'ı Filipovski'ye takıldı

Andy Rautins - BanvitBanvit bu akşam FIBA Champions League'te İtalyan rakibi Umana Reyer Venezia'yı farklı şekilde 90-62 yenerken, takımın Kanadalı guardı Andy Rautins 12 sayı - 13 ribaunt - 9 asistlik performansıyla triple-double'ı ucundan kaçırdı. Özellikle ikinci yarıda Banvit'in üstünlüğü yakalayıp farkı açmasında önemli rol oynayan ve farkın 30 sayı civarına gelmesiyle maçın bitimine 4.5 dakika kala Filipovski tarafından kenara alınan Rautins kalan sürede forma giyme şansı verilmeyince 10. asisti yapma şansını bulamadı ve triple-double yapma fırsatını kaçırmış oldu. 

İlk yarısı 36-36 eşitlikle biten maçın ikinci yarısına çok hızlı bir başlangıç yapan ve her geçen dakika farkı açan Banvit 28-10'luk 3.çeyrek skoruyla son 10 dakikaya 64-46 önde girerken, final periyodunda da üstünlüğünü koruyan temsilcimiz sahadan 90-62 galip ayrıldı. Banvit'te Angelo Caloiaro 22 sayı - 4 ribaunt ile en skorer isim olurken, Adonis Thomas 17 sayı - 3 ribaunt, Gasper Vidmar 16 sayı - 6 ribaunt ve Damian Kulig de 11 sayı - 3 ribaunt ile Rautins dışında çift haneli sayılara ulaşan diğer isimler oldular. Banvit bu galibiyetle gruptaki sekizinci maçında beşinci galibiyetini elde ederek gruptan çıkma yolunda değerli bir galibiyete imza atmış oldu. 

7 yorum:

  1. Vay ve banvite bak sen adamlar şov yapıyorlar resmen

    YanıtlaSil
  2. Bide Banvit e laf ederler İtalyan ları ezde geçti kendi evlerinde Gerçekten harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sezon aslında iyi oynamıyor Banvit. Laf edilmesini anlayabiliyorum. Fakat kabul etmek gerekirki bu maçtaki performansı 10 numaraydı. Rautins'e de 1-2 dakika daha verseler triple-double yapacaktı. Ben koç olsam o şansı tanırdım. Yazık oldu.

      Sil
  3. banvit son zamanlarda yakalamış olduğu çıkışı gerçekten iyi sürdüroyr bakalım nereye doğru gidecek bu iş

    YanıtlaSil
  4. Banvit bu maçta oldukça iyi performans sergiledi izleyicileri çoşturdu güzeldi her zaman aynısını beklerim

    YanıtlaSil
  5. Banvit hem seyirciye oynuyor hem skora..ortaya mükemmel bir performans cikiyor

    YanıtlaSil
  6. banvit bey ne yapıyorsunuz siz?

    YanıtlaSil