26 Kasım 2017 Pazar

Hafta Ömer Yasir Küçük'ün haftası oldu

Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'in genç yıldız adayı Ömer Yasir Küçük bu hafta forma giydiği iki maçtaki performansıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Kolejliler'in hem TBL hem de BGL'deki maçlarında forma giyen Ömer, takımı TBL'de yenilse bile iki maçta da başarılı bir performans sahaya koyarak basketbolseverlere "ben geliyorum" mesajı vermeye devam etti. 

Ömer Yasir Küçük - TED Ankara Kolejliler

İlk olarak dün TBL'de Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'in Karesispor'a son saniyede inanılmaz şekilde 81-82 kaybettiği karşılaşmada sahaya ilk beş çıkan Ömer, 31 dakika 28 saniye süre alarak 14 sayı - 8 asistlik bir performans sergiledi. Başa baş geçen mücadelede kritik dakikalar ve sorumluluk alan genç guard böylece Bakırköy Basket maçındaki 15 sayı - 6 ribaunt - 5 asistlik performansı sonrası bir kez daha aldığı sürenin karşılığını istatistiklerine yansıtmış oldu. 


Bugün ise Basketbol Gençler Ligi'nde TED Ankara Kolejliler'in Beşiktaş'ı 85-79 yendiği maçta sahaya ilk beşte çıkan Ömer Yasir Küçük 36 dakika sahada kalarak 22 sayı - 7 ribaunt - 6 asistlik performansıyla takımının en skorer iki isminden biri oldu. Yiğit Baran Sarıkaya ile birlikte 22 sayı kaydederek Kolejliler'i galibiyete taşıyan iki isimden biri olan Ömer aynı zamanda denediği 9 üç sayılık atış denemesinden 3'ü final periyodunda (ve biri de Beşiktaş'ın tüm ümidini bitiren son şut) olmak üzere 6 isabet sağladı. 

4 yorum:

  1. bu çocuğun oynama stilini beğeniyorum ileride büyük yerlere geldiğini rahat bir şekilde göreceğiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle iyi yerlere gelecek. Özellikle TBL'de aldığı süreler çok değerli. Bu sertliği yaşadığı sürece kendini geliştirmeye de devam edecektir.

      Sil
  2. boyle yıldızlar cıkarmaya devam edersek milli takıma da cok faydası olacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Mehmet Yasir çok iyi bir şekilde kendini geliştiren bir basketbol yıldızı oluyor

    YanıtlaSil