8 Haziran 2017 Perşembe

İsrail Play-Off'ları sürprizlerle başladı

İsrail Basketbol Ligi Winner League Play-Off' ilk turu ilginç sürprizlere sahne olurken, normal sezonu ilk  iki sırada tamamlayan ekipler yarı finale kalamadılar. Alınan sonuçlarla ilk turda saha avantajına sahip 4 ekipten sadece Hapoel Jerusalem ve Maccabi Tel Aviv tur atlarken, an itibariyle şampiyonluğun favorileri haline geldiler. 


Normal sezon lideri Hapoel Holon ilk turda Maccabi Haifa ile eşleşirken, serinin galibi 3-1 ile normal sezonu sekizinci sırada tamamlayan Maccabi Haifa oldu. İkinci Hapoel Eliat ise yedinci Maccabi Rishon'a karşı kendi sahalarında iki kez maç kaybederlerken beş maçta elenmekten kurtulamadılar (2-3).


Bu sonuçlar sonrasında ilk iki seribaşının ilk turda elendiği İsrail liginde normal sezon üçüncüsü ve bu akşam Ironi Nahariya'yı 3-2 ile geçerek yarı finale yükselen Hapoel Jerusalem, Maccabi Rishon ile eşleşirken, normal sezon dördüncüsü ve ilk turda Bnei Hertzeliya'yı süpüren Maccabi Tel Aviv de Maccabi Haifa'nın rakibi oldu. Bu eşleşmeler sonrası İsrail liginde Hapoel Jerusalem - Maccabi Tel Aviv finalinin yakın olduğunu ve zevkli bir final serisinin bizi beklediğini söyleyebiliriz. 

0 comments:

Yorum Gönder