13 Nisan 2017 Perşembe

PAO'dan Fenerbahçe'ye gözdağı

Fenerbahçe'nin Turkish Airlines Euroleague Play-Off çeyrek finalindeki rakibi Panathinaikos bu akşam Yunanistan Ligi'nde oynadığı sezonun son maçında PAOK'u 102-58 yenerek zorlu Fenerbahçe maçı öncesi moral buldu. Ligde Olympiakos ile şampiyonluk mücadelesi veren Yoncalar, son hafta kazanıp ilk dörde girmeyi hedefleyen (ne kadar gerçekçi düşünülürse artık) rakipleri karşısında ilk çeyrekten itibaren üstünlüklerini kabul ettirirlerken (26-10), devresi 54-26 biten karşılaşmayı 44 sayı farkla kazanarak temsilcimize de gözdağı verdiler. 


Panathinaikos'ta tüm oyuncular en az 7 dakika forma giyme şansı bulurlarken, Mike James 20, Chris Singleton da 17 sayıyla en skorer isimler oldular. Yoncalarda sayı bulamayan tek ismin 15 dakika sahada kalan Nick Calathes olması da dikkat çeken ilginç bir detay oldu. 

Yunanistan Ligi'nde bugün oynanan bir başka maçta ise Anadolu Efes'in Play-Off'taki rakibi Olympiakos, ligin zayıf ekiplerinden Kymi SeaJets karşısında 93-45'lik bir galibiyet aldı ve önümüzdeki hafta başlayacak Anadolu Efes serisi öncesi rahat bir antrenman maçı oynamış oldu. Olympiakos da 29-6 önde tamamladığı ilk çeyrekte karşılaşmayı koparırken, tüm oyuncular minimum 13 dakika süre alıp rotasyon yapma fırsatı buldular. Calathes'in Pao'da 0 çekmesinin bir benzeri olarak da Olympiakos'ta sayı kaydedemeyen tek isim 22 dakika sahadan kalan Evangelis Mantzaris oldu. Olympiakos bu sonuçla aynı zamanda normal sezonu lider tamamladı. 

0 comments:

Yorum Gönder