2 Şubat 2013 Cumartesi

Cimbom İzmir'de ecel terleri döktü


Galatasaray Medical Park, hafta içi Euro Cup'ta aldığı farklı yenilginin moral bozukluğunu atmak için geldiği Aliağa'da ecel terleri döktü. Son saniyesine kadar başa baş geçen karşılaşma Ender'in 0.3 saniye kala attığı serbest atış sonrası 77-78 Galatasaray Medical Park üstünlüğü ile sona erdi. 

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde Shumpert, ikinci çeyrekte de Holloway ile etkili olan Aliağa Petkim devre arasına 40-38 önde girdi. Üçüncü çeyreğin başında da Chalmers'ın sayılarıyla farkı 8 sayıya kadar çıkaran Aliağa Petkim (50-42), bu dakikadan sonra savunmada guardını düşürmeye başlayınca, Gordon ve Ender'in sayılarıyla can bulan Galatasaray farkı kapatıp skor üstünlüğünü eline geçirerek son 10 dakikaya 61-66 önde girdi. Son çeyrekte ise sarı kırmzılıların Arroyo ile bulduğu sayılara İzmir ekibi karşılık vererek son hücuma girerken skoru 77-77'de eşitledi. Son hücumda 0.3 saniye kala Ender'e yapılan faul sonrası 1 sayı bulan Galatasaray Medical Park, sahadan 77-78 galip ayrıldı ve beklemediği kadar zorlandığı maçtan değerli bir galibiyet ile ayrıldı. 
Galatasaray Medical Park'ta Jamont Gordon 14 sayı, 6 asist, Ender Arslan 12 sayı, 5 asist, Cenk Akyol, Carlos Arroyo ve Ersin Dağlı da 11'er sayı kaydederlerken, Aliağa Petkim de Mert Shumpert 17 ve Lionell Chalmers da 15 sayı ile mücadele ettiler.

0 comments:

Yorum Gönder