17 Şubat 2013 Pazar

Antalya evinde nefes aldı:83-78


Antalya Büyükşehir Belediyesi kendi sahasında konuk ettiği Aliağa Petkim'i 83-78 mağlup ederek, Olin Edirne'nin Hacettepe'yi yendiği bu haftada kritik bir galibiyete imza atmış oldu. Sıralamada kendinden üst sıralarda bulunan rakibini yenerek Olin Edirne ile galibiyet sayısını eşitleyen Antalya ekibi, ilerleyen haftalar için de rakiplerine gözdağı vermiş oldu.Burak Bıyıktay ise devre arasına 13 sayı önde girdiği bir maç sonunu getiremeyerek Aliağa benchinde bir kez daha sınıfta kalmaktan kurtulamadı. 

Aliağa Petkim ise ilk yarı sonunda 32-45 önde olmasına rağmen, özellikle üçüncü çeyrekte hücumda aksaması sonrası son 10 dakikaya girerken skorun eşitlenmesine engel olamayınca, final periyodunda yakalamış olduğu momentumu iyi kullanan Antalya BŞB sahadan 83-78 galip ayrıldı.
Antalya BŞB'de 22 sayı, 9 ribaund, 2 blok ile oynayan Reha Öz galibiyette önemli rol oynarken, Rodney Carney 20 sayı, 5 ribaund, Ronald Craig Lewis 18 sayı ve Jarmareo Daivdson da 10 sayı, 8 ribaund, 2 blok ile karşılaşmayı tamamladılar. Aliağa Petkim'de ise Terrell Holloway 21 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile en etkili isim oldu.

0 comments:

Yorum Gönder