27 Ocak 2013 Pazar

Banvit'e evinde yan bakılmıyor


Beko Basketbol Ligi'nde sezon başından beri kendi sahasında yenilgi yüzü görmeyen Banvit, Anadolu Efes karşısında da 82-76'lık skorla galip gelerek bu ünvanını devam ettirdi. Banvit bu skorla aynı zamanda Efes'e ligdeki 3. yenilgisini aldırarak Fenerbahçe Ülker ile birlikte zirveye de ortak oldu. 

Banvit hızlı başladığı maçın ilk çeyreğini 20-13 önde geçerken, ikinci çeyrekte Vujacic'in etkinliğine engel olamayınca devreyi 37-41 Anadolu Efes üstün tamamladı. 3. periyodun hemen başındaki 0-5'lik Efes serisine karşı çabuk toparlanan ve oyunda dengeyi kurmakta gecikmeyen ev sahibi ekip skora dengeyi getirerek final periyoduna 61-60 önde girdi. Son çeyrekte ise seyircisinin de desteğiyle daha etkili olan Banvit, Stimac, Meija ve Davis'in sayılarıyla sahadan 82-76 galip ayrılarak Bandırma'daki yenilmezliğini sürdürdü.
Banvit'te Sammy Meija 20 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Vladimir Stimac 15 sayı, 6'sı hücum 12 ribaund, Chuck Davis 13 sayı, 6 ribaund, 2 blok ve Serkan Erdoğan da 13 sayı ile karşılaşmayı tamamladılar. Anadolu Efes'te ise Jordan Farmar ve Semih Erden 14'er sayı ile en skorer isimler oldular. 

0 comments:

Yorum Gönder