24 Aralık 2012 Pazartesi

Fener bir bomba daha mı patlatıyor?

Uros Tripkovic ile anlaştığı iddia edilen Fenerbahçe Ülker bir bomba da pota altında patlıyor! Henüz sadece bir duyum olsa da, Mike Batiste ile yollarını ayıracağı dedikoduları artan sarı kanaryanın pota altında doğacak boşluğu Elan Chalon'un NBA patentli pivotu Shelden Williams ile dolduracağı söyleniyor. 2006 Draft'ında 1. tur 5. sıradan NBA'e adım atan ve Hawks, Kings, Timberwolves, Celtics, Nuggets, Knicks ve Nets formaları giyen Williams, sezon başında Avrupa'ya adım atıp Fransa'nın güçlü ekiplerinden Elan Chalon ile anlaşmıştı. Fransız
ekibinde de 12 maçta 15.3 sayı, 7.8 ribaund, 2.3 blok ortalamaları yakalayan 1983 doğumlu ABD'li pivot 2.05 boyuyla rakiplerine karşı zaman zaman boy dezavantajı yaşasa da atletik yapısıyla bilinen Fransız Ligi'nde kendine iyi bir yer bulmuş durumda. Williams genel anlamda belki F4 iddiası bulunan bir takım için ideal bir pivot değil; ama Mike Batiste'den bir türlü istediği performansı alamayan Fenerbahçe Ülker'in çıtasını bir kademe daha yükseltebilecek gibi görünüyor. 
Bu arada bir küçük detay daha vermek gerekirse, Williams 2005 yılında İzmir'de düzenlenen Universiade'da altın madalya kazanan ABD Milli Takımı'nın bir parçası olarak Türk basketbolseverlerin huzuruna çıkmıştı. 

0 comments:

Yorum Gönder