19 Eylül 2012 Çarşamba

Turgay Demirel ile 4 yıl daha

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Turgay Demirel, dün yapılan genel kurulda tekrar seçilerek 4 yıl daha koltukta kalmayı garantiledi. 1992'den beri federasyon başkanlığı görevini sürdüren ve sayısız başarıya imza atan Demirel, geçerli sayılan 172 oyun 105'ni alarak altıncı kez sandıktan galip çıktı. 
Seçime Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Medical Park, Beşiktaş ve Anadolu Efes'in desteğini alarak giren Ali Doğan ise 67 oyda kalırken, bu dört kulübün oy kullandığı sandıktan bile 21-13 yenik çıkarak (4 kulübün oy toplamı 21) beklemediği bir darbe aldı. Bunun yanında kongrede Turgay Demirel'e karşı hiçbir somut proje ile çıkamayan Doğan'ın yaptığı konuşmanın içeri dolayısıyla tafarsızları dahi Demirel tarafına yönelttiği de birçok kişini ortak görüşü oldu. 
Bu vesileyle Turgay Demirel'e 4 sene daha sürdüreceği görevinde başarılarının devamını diliyoruz. En büyük dileğimiz ise Türk basketbolu adına hayırlı olması...

1 yorum:

  1. anti İstanbul19 Eylül 2012 20:23

    Turgay Demirel'in görev boyunca en büyük destekçisi olduğu İstanbul takımlarının ona muhalefet olarak karşısına çıkması sonrası bu dönem nasıl bir lig bizleri bekleyecek bakalım. Merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil