9 Eylül 2012 Pazar

Sırplar finallere kalabilecek mi?

Eurobasket 2013 eleme gruplarında biz Milli Takımımız'ın performansından memnun olmayaduralım; bizim gibi finallere kalamama tehlikesi yaşayan bir ekol daha mevcut. Dünya basketbolunun ekol ülkelerinden Sırbistan haftasonu oynadığı maçta deplasmanda Estonya'ya
88-81 yenilerek gruptaki dördüncü yenilgisini aldı. Eleme gruplarında Milos Teodosic, Milenko Tepic, Dusko Savanovic, Nenad Kristic gibi yıldızlarının kadroda bulunmasına rağmen bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Sırplar, grup lideri Karadağ'a 2, İsrail'e de 1 kez yenildikten sonra Estonya 'ya da mağlup olunca kendi sahalarında oynayacakları İsrail maçına ölüm kalım maçı olarak yaklaşıyorlar. İsrail'de rakibine yenilen Sırbistan, kendi sahasında da yenilmesi durumunda grupta dördüncü sıraya düşerek Slovenya vizesi alamayacak. 
Sırbistan'ın kadrosunda Beko Basketbol Ligi'nden tanıdığımız oyuncular da mevcut. Efes'li Dusko Savanovic yanında Aleksandar Rasic, Zoran Erceg, Vladimir Stimac ve Milan Macvan Sırbistan'ın İsrail karşısında kovalayacağı kritik maçta Sırp Milli Takımı formasını giyecekler.

0 comments:

Yorum Gönder