31 Ağustos 2012 Cuma

"Beşiktaş daha ne kadar saçmalayabilir?"

Daha geçen gün, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Curtis Jerrels ile anlaştığında ''Beşiktaş, saçmalayamaya devam ediyor.'' adlı bir yazı yazmıştım. İşte o saçmalıkların en sonuncusu da bugün basketbol gündemine bomba gibi düştü.
Beşiktaş Kulübü, Bayan Basketbol Şubesi'nin faaliyetlerini 2012-2013 sezonunda dondurmaya karar vermiş. Bundan önce dondurulan şubeleri de hesaba kattığımızda Beşiktaş'ta işler çok iyiye gitmiyor diyebiliriz. Hele bunun için birisi öyle bir açıklama yapmışki gülmekten yerlere yattım. Buyrun bakalım..

Beşiktaş'ın basketbol şube sorumlusu, Abdullah Sözer'in hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"Evet çekildiğimiz doğrudur. Aslında dondurduk. Erkek takımımızda güçlü bir kadromuz var, euroleague şampiyonluğuna oynuyoruz ve bu yüzden bir çok transfer yaptık. Bu sene tasarruf yılı bu yüzden boşa harcama yapmıyoruz. Takımımıza imzaları da attırmıştık. Aslında devam ediyoruz demek de çok kolay olur ama biz bütün eleştirileri göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldık. Ve bu kararla 2 milyon dolar tasarruf sağlamış olduk. Yeni yönetim tasarruf sağlamak kulübü borçtan kurtarmak için geldi. Bu yüzden kadın takımımızı ligden çektik.''


Hayatımda gördüğüm en ironik açıklamalardan biri. Hemen ilk cümleye bakalım, erkek takımımızda güçlü bir kadromuz var, Euroleague şampiyonluğuna oynuyoruz ve bu yüzden bir çok transfer yaptık. Hadi ya? Euroleague şampiyonluğuna mı oynuyorsunuz? Bizim niye bundan haberimiz yok?

İkinci cümleye de bakalım. Bu sene tasarruf yılı bu yüzden boşa harcama yapmıyoruz. Curtis Jerrels çok mu gerekliydi, saçma sapan oyuncular aldılar daha sonrasında da boşa harcama yapmıyoruz diyorlar..

Bir de sonrasında diyor ki 2 milyon dolar tasarruf sağlamış olduk.. Şaka gibi gerçekten..

Tuttuğum takım olan Beşiktaş saçma sapan hallere düşüyor, bu açıklamalarından dolayı basketbolu bilmediğini gayet de rahat söyleyebileceğim kişiler tarafından saçma sapan açıklamalar yapılıyor, resmen taraftarla dalga geçiliyor..

Bayan Basketbol Şubesi'nin kapatılmasını geçtim, yapılan açıklamalar da şaka gibi gerçekten..

Size soruyorum, Beşiktaş, daha ne kadar saçmalayabilir? 

1 yorum: