16 Haziran 2012 Cumartesi

Olin ana sponsorluktan çekildi!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne'nin 6 senedir ana sponsorluğunu yapan Olin (Edirne Yağ Sanayi A.Ş.) önümüzdeki sezon itibariyle basketbol takımı ana sponsorluğunu bıraktığını açıkladı. Bölgesel ligden itibaren Edirne basketboluna önemli katkıları bulunan ve takımın Beko Basketbol Ligi'ne kadar yükselmesinde etkili olan bu sponsorluğun beklenmedik şekilde sona ermesi şok etkisi yaratırken, yönetim kurulu tarafından şu açıklama yapıldı:


OLİN EDİRNE BASKETBOL TAKIMI YÖNETİM KURULU DUYURUSU

Edirne İli ve Basketbol camiasının bildiği üzere; Bölgesel Lig, Basketbol İkinci Ligi ve Beko Basketbol Ligi olmak üzere, 6 yıl boyunca takımımızın ana sponsorluğu OLİN (Edirne Yağ Sanayi A.Ş.) tarafından üstlenilmiştir.
2011-2012 sezonu için Olin (Edirne Yağ Sanayi A.Ş.) ile imzalanmış olan ana sponsorluk antlaşması 15.06.2012 tarihinde sona ermiştir. OLİN (Edirne Yağ Sanayi A.Ş.) imzalamış olduğu ana sponsorluk antlaşmasındaki tüm yükümlülüklerini fazlasıyla yerine getirmiştir.
Ana sponsorluk antlaşmasının bitmesi üzerine, Olin Edirne Basketbol Takımı yöneticileri ile OLİN (Edirne Yağ Sanayi A.Ş.) Genel Müdürü Sayın Mehmet Edip AĞAOĞULLARI arasında yapılan toplantı sonucunda; OLİN (Edirne Yağ Sanayi A.Ş.) “,  2012-2013 Sezonu Beko Basketbol Liginde yer alacak takımımıza ana sponsor olamayacağını belirtmiştir.
Yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili ayrıntılı olarak kamuoyuna bilgi verecektir. Yönetim kurulumuz halen görevini sürdürmekte olup, önümüzdeki sezon ile ilgili çalışmalarına devam etmektedir.
6 yıl boyunca ana sponsor olarak takımımıza destek veren ve bu vesile ile Edirne’mize katkı sağlayan OLİN (Edirne Yağ Sanayi A.Ş) Genel Müdürü Sayın Mehmet Edip AĞAOĞULLARI, OLİN (Edirne Yağ Sanayi A.Ş.) Yönetim Kurulu ve göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı OLİN çalışanlarına teşekkür ederiz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
                                                                                                                 Yönetim Kurulu

1 yorum: