22 Mayıs 2012 Salı

World Peace'den Harden'a göstermelik tebrik (Video)


NBA Batı Konferansı yarı final beşinci maçında Chesapeake Energy Arena'da Los Angeles Lakers'ı konuk eden Oklahoma City Thunder, rakibini son çeyrekteki etkili oyunu ile 106-90 mağlup ederek seride durumu 4-1 yaptı ve Batı Konferansı Finalleri'ne yükseldi. Thunder böylece finalde San Antonio Spurs'un rakibi oldu.
Maçın son çeyreğinde farkın açılmasıyla birlikte Thunder'ın finale yükselmesi garantilenirken, maç sonunda Metta World Peace'in James Harden'ı tebrik edip etmeyeceği merak edilmeye başladı. Normal sezonun son maçlarında Harden'a attığı dirsekle tepki çeken ve seri öncesi de yaptığı açıklamalarla yine ilgi odağı olan World Peace,  maç sonunda Harden'ı yüzüne bile bakmadan soğuk bir şekilde kutlayarak aradaki buzların henüz tam olarak erimediğinin sinyalini vermiş oldu. (Video haberin devamındadır)


Bu arada serinin son maçında Oklahoma City Thunder'da Russell Westbrook 28 sayı, 4 asist, Kevin Durant 25 sayı, 10 ribaund, 4 asist ve James Harden 17 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarları olurlarken, Los Angeles Lakers 42 sayı, 5 ribaund ile mücadele eden Kobe Bryant ile yenilgiye direnmeye çalışsa da elenmekten kurtulamadı.


7 yorum:

  1. cideoyu izledim yazık :D kobe'ye ya :DD nasıl baktı kaldı

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir sahneyi yakalamışlar. Ellerinize sağlık sizin ya.Basketball dalında aradığınız herşey bu sitede.

    YanıtlaSil
  3. Bu adamı Lakers hala daha nasıl kadroda hatta ilk beşte tutuyor anlayabilmiş değilim

    YanıtlaSil
  4. hey gidi kobe.. 4-1 e düşücek adammıydın sen be

    YanıtlaSil
  5. üzüldüm Kobe'ye şimdi. Az mı basketbol oynarken kobe forması giymiştim :D

    YanıtlaSil
  6. kobeya bakış süperdi elinize sağlık video çok güzel

    YanıtlaSil