28 Nisan 2012 Cumartesi

Bulls kazandı ama Rose'u kaybetti

NBA'de Play-Off'ların açılış maçında sahasında Philadelphia 76s'ı konuk eden Chicago Bulls, sahadan 103-91'lik rahat bir galibiyet almasına rağmen yıldız guardı Derrick Rose'un maçın bitimine 1 dakika kala turnikeye girdiği sırada sakatlanarak oyunu terk etmesi sonrası galibiyete sevinemedi. Acı çektiği yüzünden belli olan Rose'un durumu yapılacak kontroller sonrasında belli olacak. Rose bugünkü maçta Bulls'un en etkili oyuncusu olarak 23 sayı, 9 ribaund, 9 asist kaydetmişti.

SON DAKİKA: Rose'un sakatlığının yapılan kontroller sonrası ciddi olduğu ve Play-Off'lar süresince parkelerden uzak kalacağı belirtildi. Sol dizindeki ön çapraz ve yan bağları koptuğu açıklanan Derrick Rose böylece sezonu kapatmış oldu.

İşte Derrick Rose'un sakatlandığı pozisyon:


4 yorum:

  1. Pek hoş gözükmüyordu durum. Diz sakatlıkları kolay değildir. Rose'un yüz ifadesinden de ne kadar acı çektiği belli oluyordu. Umarım ciddi birşey yoktur; ama Bulls için Play-Off'lar iyi başlamayacak gibi bu gidişle

    YanıtlaSil
  2. NBC haberinin doğruluğu da şüpheli sanırız. Son gelişmeler için yarını beklemekte fayda var. Bulls'tan resmi bir açıklama gelecektir.

    YanıtlaSil
  3. Herkes farklı birşey söylüyor. Hadi bi net haber gelsin artık

    YanıtlaSil
  4. Malesfe resmi açıklama da geldi. Rose bağ kopması yüzünden sezonu kapattı.

    YanıtlaSil