29 Mart 2012 Perşembe

Euroleague'de ilk finalist Ros Casares

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda devam eden Bayanlar Euroleague Final Eight organizasyonunun ikinci gününde tamamlanan B grubu maçlarında, İspanyol Ros Casares ve Rus UMMC Ekaterinburg takımları günü galibiyetle kapattılar.Alınan bu sonuçlar sonrasında İspanyol ekibi Ros Casares B grubunda liderliği garantiledi ve finale yükselmeye hak kazanan ilk takım oldu.

Günün ilk maçında İspanyol Ros Casares karşısında maça iyi başlayan Rus Sparta&K Moscow Region ilk çeyreği 18-11 önde tamamlamasına rağmen, İspanyol ekibinin farkı yavaş yavaş kapatmasına engel olamayınca son çeyreğe girerken fark 4 sayıya indi: 55-51. Son çeyreğe 0-12'lük bir seriyle giren ve oyunun kontrolünü eline alan Ros Casares, Rus ekibinin üstünlüğü tekrar ele almasına izin vermedi ve sahadan 66-77 galip ayrıldı.
Günün ikinci maçında ise dünün mağlupleri karşı karşıya gelirken, Rus UMMC Ekaterinburg Polonya temsilcisi Wisla Can Pack Krakow'u baştan sona önde götürdüğü maçta 67-59 yendi. Ekaterinburg'ta dünkü maçta burnu kırıldığı için forma giyemeyen Sue Bird, bugün özel bir maskeyle mücadele etti ve süre aldığı 30 dakikada 8 sayı, 7 asist, 5 ribaund ile oynadı.

0 comments:

Yorum Gönder