31 Mart 2012 Cumartesi

Bandırma Kırmızı mucizeye bıraktı: 74-58


Beko Basketbol Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda Hacettepe Üniversitesi'ne konuk olan Bandırma Kırmızı sahadan 74-58 mağlup ayrılarak ligde kalma şansını mucizelere bıraktı. Hacettepe Üniversitesi de bu galibiyetle galibiyet sayısını 10'a çıkararak Play-Off umudunu ilerleyen haftalara taşıdı.

Maça İbrahim'in sayılarıyla iyi başlayan taraf Bandırma Kırmızı olsa da oyunda dengeyi kurmakta gecikmeyen Hacettepe ilk çeyreği 23-20, devreyi de 40-32 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte ise adeta Hacettepe kaçtı, Bandırma Kırmızı kovaladı. Çeyrek içinde açılan farkı iki kez kapatıp farkı 1 sayıya kadar indirmeyi başaran Bandırma Kırmızı, Murat Kaya'nın etkili oyunu sonrası çeyreğe 55-48 geride girdi. Son çeyrekte konuk ekipin direnci kırılınca farkı gittikçe açan Hacettepe Üniversitesi sahadan da 74-58 galip ayrılarak Play-Off umutlarını sürdürdü.
Hacettepe Üniversitesi'nde 6/8 üç sayı isabetiyle 27 sayı, 6 asist istatistikleri yakalayan Murat Kaya galibiyetin mimarı olurken, Melvin Sanders 15 sayı, 11 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı. Bandırma Kırmızı'da ise İbrahim Yıldırım 14 sayı, 4 asist, Şafak Edge ve Jerome Mc Ghee 11'er sayı kaydettiler.

1 yorum:

  1. olmayacak bir olay oluverirse mucize olur olmadan mucize denmez :)

    YanıtlaSil