18 Şubat 2012 Cumartesi

Jeremy Lin ve Knicks'in serisine Hornets son verdi :85-89


NBA'de son günlerin en çok konuşulan ismi Jeremy Lin ve takımı New York Knicks'in 7 maçlık galibiyet serisine ligin en kötü galibiyet yüzdesine sahip ikinci takımı olan New Orleans Hornets son verdi. Amare Stoudemire ve Jeremy Lin'in hücumda 26'er sayı ile oynadıkları maçta diğer oyunculardan beklenen katkı gelmeyince sahadan 89-85 ile galip ayrılan taraf Hornets oldu. Jeremy Lin 26
sayı, 5 asist, 4 top çalma ile etkili olmasına karşın zaman zaman içeriyi fazla zorlaması ve yaptığı 9 top kaybıyla da kritik yerlerde takımını olumsuz etkiledi. Özellikle 26 saniye kala kendi kaptığı topun fast breakinde pas vermeyip topu kaybetmesi genç oyun kurucunun henüz tecrübe açısından eksikleri olduğunun bir kanıtıydı. Amare de 26 sayısının yanında 12 ribaund alırken, Hornets cehpesinde en skorer isim 25 sayı, 8 ribaund, 2 blok ile oynayan Trevor Ariza oldu. Marco Belinelli'nin 17 sayı, Greivis Vasquez'in 15 sayı, 11 assist ile oynadığı Hornets'ta Gustavo Ayon da 13 sayı, 11 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı.

1 yorum:

  1. Ani çıkışıyla göze girdi ama yaptığı top kayıplarının fazlalığı mağlubiyetler devreye girdikçe performansını gölgeleyecektir.

    YanıtlaSil