25 Ocak 2012 Çarşamba

Bayanlar Euroleague'de zafer gecesi


Bayanlar Euroleague'de ülkemizi temsil eden iki takımımızdan A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray Medical Park ve B Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe bu akşam oynadıkları maçlardan galip ayrılarak gruplarındaki zirve iddialarını sürdürdüler.

A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray Medical Park, kendi evinde konuk ettiği Fransız Bourges Basket'i son çeyrekteki etkili oyunuyla 81-74 yenerek İspanyol Ros Casares ekibinin ardında averajla ikinci sıradaki yerini korudu. Maçın son 4 dakikasına 70-70 eşitlikle girilirken, kalan süreyi iyi değerlendiren temsilcimiz sahadan 81-74 galip ayrıldı. Sarı kırmızılılarda Epifaniya Prints 28 sayı ve Tina Charles 25 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin mimarları olurlarken, Diana Taurasi 13 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile oynadı.
Ülkemizi B Grubu'nda temsil eden Fenerbahçe ise Rusya deplasmanında Nadezhda'yı 60-72 mağlup ederek, 11. maçında namağlup ünvanını korudu. Devreyi 36-32 geride kapatan Kanarya, üçüncü çeyrekteki muhteşem oyun ile öne geçerek farklı bir galibiyet elde etti. Fenerbahçe'de Angel McCoughtry 24 sayı ile maçın yıldızı olurken, Zane Tamane 10 sayı, 8 ribaund, Penny Taylor ise 10 sayı, 6 ribaund ile mücadele ettiler.

0 comments:

Yorum Gönder