2 Ekim 2011 Pazar

Efes farklı kazandı ! 87-62

Anadolu Efes , Two Nations Cup'taki ikinci maçında Yunan ekibi Olympiakos'u 87-62 gibi bir skorla mağlup ederek ikinci galibiyetini aldı. Anadolu Efes ilk periyotta dün Panathinaikos maçında yaptığı gibi pota altından oynamayıp, şutlarda da isabet sağlayamayınca geriye düştü. Savunmada toparlanana kadar ilk periyotu birkaç sayı geriden götüren Efes , Kinsey'in top çalmaları ve etkili savunmasıyla periyodu 24-23 önde kapadı. İkinci periyotun ortasından itibaren şutlardaki istikrarın sağlanması ve Batista-Kerem ikilisinin katkıları sonrası fark açıldı. Devreyi 47-32 önde kapatan Efes için maçın devamı çok kolay geçti. Olympikos'un farkı kapatma çabalarının zayıf kalması ve Efes'in oyunun hakimiyetini bir an olsun bırakmaması sonrası karşılaşmanın galibi 87-62 ile Anadolu Efes oldu.
Anadolu Efes'te Kinsey 18 sayı, 4 top çalma, Ersan 11 sayı, Savanovic 10 sayı ile oynadı. Olympiakos'ta Kyle Hines 11 sayı, 6 ribaunt ile karşılaşmayı tamamladı.
Güz'ün notu: Efes'in bugün pota altını iyi kullanamamasının bir sebebi de Stanko Barac'ın çok az süre almasıydı. Stanko Barac 4 dakikada 4 sayı ile oynadı. Barac, orta mesafe şutu ve esnekliğiyle çok önemli bir pivot bence ve mutlaka kullanılması gerekir...

0 comments:

Yorum Gönder